© 2014 Ràdio Insurrecta
Designed by Reclam

Qui Som

Ràdio Insurrecta és un projecte ambiciós que vol ser la primera ràdio lliure amb seu a Castelló a nivell de País Valencià.
Ràdio Insurrecta és un projecte col·lectiu i completament horitzontal on les decisions es prenen de forma transparent i democràtica. Som plurals, contem amb gent de diferents ideologies a les nostres files, però sempre respectant i complint els principis de la ràdio:
  • No utilitzem llenguatge ni contingut masclista, racista ni homòfob  
  • No es censurà a ningú (sempre que respecte aquests mínims)
  • La llengua utilitzada per a emetre contingut a Ràdio Insurrecta serà el valencià (excepte si algú te problemes amb això per motius concrets, però generalment s’haurà de parlar a la nostra llengua)
Els nostres continguts els crea la gent i els col·lectius del País Valencià. Volem contar amb el seu suport a l’hora d’obtenir informació i opinions sobre el nostre país. Ademés, qualsevol persona està convidada a formar part de ràdio insurrecta si te un projecte de programa o vol participar en un de producció pròpia.
Ademés dels individus i col·lectius, tenim la sort de poder contar amb altres ràdios lliures del país que ens cedeixen els seus programes i que poden emetre els nostres. Aquestes són:
Escola Valenciana (El Mural)
Ràdio Godella (Kalebarraka)
[OLDERLINK]-->