© 2014 Ràdio Insurrecta
Designed by Reclam

Podcast

Entrevista a Miguel, militant de la CNT d'Alacant, que ens parla de l'acomiadament de Ana de la Creu Roja.Parlem amb la Presidenta del Ventall Rock, Laura Pinazo Hidalgo, sobre el festival i la seua raó de ser, així com les novetats que hi ha en aquesta nova edició.  Aquesta es realitzarà el 18 de juliol en Aldaia i tindrà com a cap de cartell a Def Con Dos.

Hem pogut parlar per telèfon amb Vicent Torno, el president del festival Ganxo Rock. Aquest festival realitza la seua 20ª edició el 7 d'agost a Benigànim i podrem trobar-hi grups com Oques Grasses, Auxili  i Kontaminació Akústika.Hem tingut el plaer de parlar per telèfon amb Andreu, un dels organitzadors del festival Festiniu. Aquest festival realitza la seua 3ª edició el 19 de setembre a Alqueria d'Asnar i podrem trobar-hi grups com La Pegatina, Los Chikos Del Maiz  i la Sra. Tomasa, entre altres.

1 comentari

  1. Per favor, pengeu els programes sencer en ivoox, hi ha gent que no és de la plana i vol sentir-vos sense haver d'entrar sempre en la vostra pàgina. Tot i que, el millor que podríeu fer és desenvolupar una app juntament amb ràdio klara de València i ens faríeu un favor a tots/es. Gràcies per la vostra atenció i prengueu-ho en compte.

    ResponElimina

[OLDERLINK]-->