© 2014 Ràdio Insurrecta
Designed by Reclam

Programes

Programes de producció pròpia


Hi havia una vegada...

Aquest és un programa infantil en valencià en el qual tindrem amb cançons, contacontes i la presència de Dani Miquel per a passar un ratet divertit amb els més menuts. També anunciarem esdeveniments infantils al País Valencià per a què els pares i mares puguen anar amb els seus fills i filles. Que comence el conte!

Informatius La Plana

Uns informatius setmanals crítics i de proximitat. Amb entrevistes, reportatges i notícies amb una altra perspectiva!
Presentat per Míriam Sánchez, Ricardo Semper i Ximo Colomina. 


Libertad En Onda

Programa de Ràdio Insurrecta donde un grupo de consejerxs de todo el Estado Español te responden a tus dudas amorosas desde el amor libre y el feminismo. Puedes realizar tus preguntas en: http://ask.fm/LibertadEnOnda o en nuestro correo electrónico libertadenonda@gmail.com

Lobotomitzen

"Lobotomitzen" és un programa dintre de Ràdio Insurrecta en el qual barrejarem poesía i narrativa poética, a voltes satírica o amb to de denúncia, amb música.
Els poemes seràn normalment bilingües, en castellà i valencià.
Recitarem també a autors coneguts i a autores que la història sembla haver oblidat. Possarem melodía als sentiments i jugarem a contar històries amb recurrencia metafórica.
Entre altres, la finalitat del programa serà desenvolupar, en sentit poétic, el que no ens deixen quan ens "lobotomitzen".
Presentat per Almudena Pascual.

Lo rat penat

Benvinguts al nostre espai on, després de quasi 40 anys, anem a tractar de compaginar i entendre les diferents sensibilitats dintre del valencianisme. El que no s'han atrevit mai a parlar ni a mostrar a la televisió, nosaltres ho debatrem. Països Catalans? Regne de Valéncia? Autodeterminació? Tant diferents som? Entreu i escolteu tots els punts de vista, i treballem finalment per tancar la vella ferida del valencianisme. Vos esperem!
Presentat per Marcus Perrus. 


Programes d'altres ràdios


1 2 3 SELECTAH!

1,2,3, SELECTAH!, és el programa amb la millor música caribenya; escolta’l al 107.6 FM, la RadioAktiva més tropical.

Autonomia ciclista

Autonomía Ciclista es un programa radiofónico sobre la bicicleta como medio de transporte que se emite con periocidad mensual. 
CONTACTO: autonomiaciclista@hotmail.com

Bales perdudes

Bales perdudes es defineix com un programa d’acció directa contra-infomativa. Una sobredosi de lluites àcrates, una conversa que hauríem pogut tenir en un bar (amb els micròfons oberts), un repàs històric sobre alguna realitat sovint oblidada…
Al llarg del seu recorregut, bales perdudes ha anat reconfigurant el seu contingut, afinant la punteria, per a intentar dotar-lo de vigència i experimentar noves formes de comunicar que no passin merament per llargues xerrades difícilment escoltables. Actualment, aquest programa sovint quinzenal, està format per un informatiu informal, una xerrada distesa sobre un tema específic i un apartat d’agenda on s’informa d’activitats llibertàries d’interès general.

Cinestèsia


Del camp a la taula

Programa dedicat a l’agricultura i la gastronomía de la nostra terra conduit per Casimir Romero.

Democracy Now

Democracy Now! (Democracia Ya!) es un programa galardonado, independiente y de difusión diaria nacional en Estados Unidos y el resto del mundo que se transmite a través de más de 900 emisoras de radio y televisión en todo el mundo. Pioneros en la mayor colaboración de medios de comunicación públicos en EE.UU., Democracy Now! se emite en Pacifica, NPR (Radio Pública Nacional), estaciones de radio comunitarias y universitarias; en canales comunitarios por cable, PBS (televisión pública), televisión por satélite (DISH network: Free Speech TV canal 9415 y Link TV canal 9410; DIRECTV: Link TV canal 375), como un “podcast” por internet.
El programa es presentado por los periodistas premiados Amy Goodman y Juan González. DN! es producido en Nueva York y en una hora repasa las informaciones más importantes del mundo y de EE.UU.

Dones lliures/ Acció directa

El programa de CGT País Valencià en Ràdio Klara els dimecres de 16h a 18h. Informació i actualitat sindical. Equip radiofònic: Josefina Juste, José Asensio, Rakel Ramírez i Libertad Montesinos.

El mural

El Mural és una iniciativa d'Escola Valenciana realitzat per un equip de treballadors i treballadores de RTVV. Dirigit per la periodista Amàlia Garrigós, es completa amb periodistes, tècnics i productors amb una llarga trajectòria en el món radiofònic com són Pau Vendrell, Xelo Ribera, Jordi Cabezas, Cristina Mollà,  Pepe Moreno i Iñaki Mazkiaran. La proposta és absolutament de servei públic. No hi ha publicitat. L'equip humà que integra el programa el realitza de manera altruista i voluntària.
Plantejat com un programa radiofònic mensual, d'una hora de durada, parla de diferents temàtiques relacionades amb el valencià des de diferents àmbits i punts de vista. El propi nom del programa és una declaració d'intencions: un mural de veus, de geografia, de cultura, de política, de música i de col·lectius. Un mural de diversitat, de diàleg i de democràcia participativa. El Mural pretén ser un símbol per a reivindicar la nostra RTVV, la que volem; i demostrar que estem vius i amb ganes de construir una societat plural i digna. El centre de producció de El Mural són les instal·lacions radiofòniques de què disposa l'Ajuntament d'Alboraia, que és una de les institucions col·laboradores en aquesta iniciativa per haver posat totes les facilitats i tot el material tècnic a l'abast dels professionals que l'elaboren.

El Picut

Noticiari setmanal de la Xarxa de Ràdios Lliures del País Valencià, amb Ràdio Mistelera, Ràdio Klara, Ràdio Malva, Ràdio Mutant i Ràdio Aktiva.

El rondó literari

El Rondó Literari és un programa conduit pel Club Literari Namaste on, cada divendres, de 18:00 a 19:00 hores, t’acostem al món de la literatura amb els nostres escrits i els d’altres autors.
Som un grup literari que ens trobem un cop a la setmana per treballar i aprendre tècniques narratives de la prosa i de la poesia. Fa quatre anys que vam crear el grup NAMASTE, que vol dir honrat de conèixer-te, entre d’altres definicions.
Som un grup autodidacta, amb la finalitat de compartir inquietuds, bons moments, fomentar l’amistat i gaudir de la creativitat.

Embalades

Quan les verdures s’autogestionen arriben…. embaladeeeeeessss!!!!

Ganes de jazz

El nou programa de la RSK dedicat exclusivament al Jazz. Aquí servidor fa cada setmana un programet amb els temes que més li agraden i intentant explicar-los una mica, sense voler ser pesat.

Joc Lliure

Programa esportiu de Puçol i del territori valencià amb una filosofia diferent per tal de visualitzar els esports de base i minoritaris així com també el femení. 
Presentat per Arnau Llibertat.

Judici a la Justícia

El programa de Ràdio Brona que denúncia els abusos del sitema judicial al descobert.

Kalebarraka

El programa més gamberro de la radiodifusió mundial compta amb una infinitat de col·laboradors i corresponsals. A "Kale Barraka" no deixen canya dreta. Humor, crítica, cultura, música, entrevistes ... tot des d'un punt de vista caòtic i hilarant.

La biblioteca perdida

Programa radiofónico de divulgación histórica hecho por y para amantes de esta epopeya y gran aventura que llamamos humanidad. ¡Comienza la aventura! (Ràdio Bronka)

Nosaltres

Ràdio Nosaltres és un programa conduit per un grup heterogeni de persones a les quals ens  uneix l’afició per la ràdio
Aquest programa es caracteritza per la gran diversitat de temes i pels diferents punts de vista des dels que s’aborden.
Si sintonitzeu el nostre programa entrareu dins d’un magazine on trobareu informació sobre esports, música, cinema, alimentació, auto ajuda, viatges i podreu participar de la tertulia sempre amb temes d’última actualitat. Tots aquests temes us enganxaran ja que el grup que les fem possible intentem transmetre als oients la il·lusió i el bon filing que tenim entre nosaltres.
Pensem que la ràdio ha de ser interactiva i dinàmica per aquest motiu  ens agradaria que ens féssiu arribar les vostres propostes a través de e-mail amicnosaltres@hotmail.com
Ens podeu escoltar en directe divendres alterns de 10,30 a 12h i en diferit tots els dimarts de 19h a 21h i els dissabtes de 12h a 14h.

Què Sona?

Programa sobre la música en valencià presentat per Míriam Sánchez. Un espai a on parlarem, entrevistarem i escoltarem els nostres grups i les nostres cançons.

Toma la tierra

Toma la Tierra es un grupo autónomo, horizontal, participativo e inspirado ecológicamente, nacido por la urgente necesidad de justicia social y ecológica en el planeta, que desarrolla proyectos que promueven el apoyo a todas las luchas en defensa de la Tierra que existen en el Estado español y, en especial, a la infinidad de frentes locales que se encuentran silenciados y aislados por intereses políticos y económicos.

Voces libertarias

Espacio de difusion de las ideas anarquistas y libertarias con entrevistas a compañeras (Ràdio Bronka)
[OLDERLINK]-->