© 2014 Ràdio Insurrecta
Designed by Reclam

CNT-València es concentra enfront de la SVPAP en suport a la seua Secció Sindical

El Sindicat es concentra enfront de la seu de la Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes de València (SVPAP) per a mostrar el seu suport a la Secció Sindical de CNT.
Autor: CNT València


Un nodrit grup de militants de CNT es va concentrar divendres passat, 3 de juliol, en la seu de la SVPAP per a exigir el cessament immediat de l'assetjament que està patint el Delegat de la Secció Sindical. A més, es va informar als/as veïns/as, vianants i socis/as de les condicions laborals que pateixen alguns treballadors d'aquesta ONG, així com el tracte que han rebut molts dels animals acollits en el refugi de Sant Antonio.

Es va informar mitjançant megafonia i octavillas dels mesos de salari que es deu als/as treballadors/as, l'existència d'indicis de treballadors/as sense contracte o incompliments de la normativa bàsica en matèria de seguretat i salut. La secció sindical porta diversos mesos cridant al diàleg a la Junta Directiva de la SVPAP sense obtenir cap tipus de resposta ni escoltar les reivindicacions bàsiques de la CNT, que passen inexcusablement pel diàleg.

La concentració realitzada en època estiuenca va tenir gran repercussió en el barri, es van acostar nombroses persones per a consultar i rebre informació sobre el succeït, rebent el seu suport i solidaritat amb la CNT i el conflicte que s'estava difonent. CNT-València considera que les accions combatives, a peu de carrer, són essencials en la reivindicació i defensa dels drets laborals dels/as treballadors/as.

El Sindicat recorda a la Junta Directiva de la SVPAP que les mobilitzacions continuaran fins que decidisca iniciar el diàleg amb la Secció Sindical amb la finalitat de solucionar els problemes que es produeixen en els seus diferents centres de treball i avançar de forma col·laborativa en la consecució de les finalitats que suposadament inspiren a aquesta famosa ONG valenciana.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada