© 2014 Ràdio Insurrecta
Designed by Reclam

Homenatge als últims afusellats pel franquisme

L'acte va ser convocat per la Plataforma per la Memòria del País Valencià, coincidint amb el 40 aniversari de les execucions.

Diumenge passat 27 de setembre es complien 40 anys de les últimes execucions perpetrades pel règim franquista i la Plataforma per la Memòria del País Valencià va voler aprofitar la data per a rendir un sentit homenatge als cinc militants antifeixistes assassinats en aquell trist dia. Durant la celebració de l'acte, més d'un centenar de persones van recórrer el tros que hi ha entre les Torres de Quart i les de Serrano, portant vés-les i entonant diversos himnes anti-feixistes com L’estaca, A les Barricades, Eusko Gudariak o La Internacional, llegint-se en finalitzar el recorregut un manifest recordant a les víctimes.

Amb aquest acte, CNT-València reitera el seu compromís amb la Plataforma per la Memòria del País Valencià com a impulsors i integrants de la mateixa, en la labor de rescatar de l'oblit a els qui van lluitar contra el feixisme en l'Estat espanyol. Labor possiblement avui més necessària que mai davant les innombrables traves que el Govern posa als intents de recerca i condemna dels crims del Franquisme.

Autor: CNT València

Autor: CNT València

Autor: CNT València

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada