© 2014 Ràdio Insurrecta
Designed by Reclam

La Plataforma per la Memòria del País Valencià conclou les seues jornades d'homenatge a Valentín González

Foto: http://valencia.cnt.es/
Una silueta pintada en el sòl al costat d'un ram de flors; uns pocs panells amb retallades de premsa de l'impune assassinat i les posteriors revoltes populars; unes senzilles però sentides paraules en record del company perdut fa ja molt però encara present entre el centenar de persones concentrades per a l'ocasió en la porta del mercat de proveïments. 
Amb senzills però molt significatius actes com aquest està aconseguint la Plataforma per la Memòria del País Valencià que la classe obrera valenciana prenga consciència de la història silenciada del seu poble.
Foto: http://valencia.cnt.es/
Homenatges com aquest a Valentín González o a les encara avui humiliades víctimes del franquisme –que va tenir lloc el passat 18 d'abril en el Cementeri General de València– són necessaris per a esquerdar la mentida tantes vegades repetida d'aquella modèlica transició i d'aquesta suposada democràcia que, afortunadament, cada vegada menys gent es creu.
Actes públics com aquest i com les xarrades sobre l'impune assassinat de Valentín González que van tenir lloc durant la setmana passada en Ca l’Estudiantat i La Falç, són un treball imprescindible per a remoure la consciència d'un poble que no ha d'oblidar que el paper repressor de l'Estat ha sigut una constant al llarg de la nostra història i que només els moviments obrers de base poden liderar la seua pròpia emancipació.
És per açò que des de CNT-València es convida a tots els col·lectius i organitzacions valencianes que estiguen disposades a fer seua aquesta lluita al fet que participen en la Plataforma per la Memòria del País Valencià.









Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada